sunnuntai 3. tammikuuta 2021

Meikkaamisen abc

 Avarat tilamme mahdollistavat myös ryhmien ja yksittäisten asiakkaiden meikkausopastuspalvelut joita toteutan suurella intohimolla. Erityisesti värioppi, meikkaustekniikat ja meikkauksen alkeet sekä oikeiden meikkituotteiden valinta asiakkaan värien, toiveiden ja ihontyypin mukaisesti ovat erityisosaamistani. Tiloistamme voi myös ostaa ensiluokkaisia Eva Garden-kosmetiikkatuotteita itselle meikkausopastuksen tai meikkauksen yhteydessä, tai varata soittamalla shoppailuajan jolloin varaan asiakkaalle puolen tunnin shoppailuajan faultä valitsemme asiakkaan värien ja ihotyypin mukaiset meikki-tuotteet, jolla asiakas saa loihdittua itselleen hyvän ja kestävän meikin laadukkailla tuotteilla.


Sama pätee up myös meikin kanssa. Toisen ajatus häämeikistä voi olla on täydellinen valojen, varjostusten ja ripsitupsujen kera tehty meikki, kun taas toisen käsitys juhlameikistä käsittää worthless luonnollisen ja kestävän pohjameikin ja huulikiillon. Luonnollisesti myös oma ihon kunto määrittelee paljon meikkipohjan tekemiseen vaadittavaa aikaa.


Meikkaus on oppikirja meikki- ja maskeerauskoulussa opiskeleville. Se soveltuu myös tietolähteeksi alalla toimiville kosmetologeille, ammattilaisiksi aikoville sekä jokaiselle meikkauksesta kiinnostuneelle. Kirja antaa perustiedot ja -taidot meikkaamisesta, rohkaisee käyttämään luovuutta ja kannustaa tutustumaan uusiin trendeihin, tekniikoihin ja tuotteisiin. Se innostaa kokeilemaan erilaisia meikkityylejä ja -värejä sekä meikkaustapoja ja laajentaa käsitystä meikkaamisen mahdollisuuksista. Kirjan lähtökohtana ovat valtakunnallisen opetussuunnitelman mukaiset kauneudenhoitoalan perustutkinnon ammattitaitovaatimukset.


Oletko koskaan tuskastellut, kun yrität kopioida vaikka jonkun julkkiksen upeaa meikkiä lehtikuvasta, ja teet mielestäsi kaiken oikein, mutta meikki ei vaan näytä samalta kuin kuvassa? Miksi hiilenmusta fumid näyttää niin upealta vaikka Jennifer Lopezilla mutta omat silmäsi näyttävät unreal painuneen entistä syvemmälle koloihinsa? Kyse ei aina ole endeavorä ettetkö osaisi meikata. Kaikki meikkityylit eivät ostentatious pue kaikkia silmän muotoja.


Loistelias juhlameikki Toiveittesi mukainen juhlameikki. Meikin tulisi olla kantajansa näköinen ja kestää huoliteltuna koko juhlapäivän – aina iltaan asti. Meikkipalvelumme auttaa sinua saamaan todellisen juhlalookin niin tärkeisiin kuin arkisempiinkin juhliin. Usein oikeanlaisen meikin loihtiminen tuntuu mahdottomalta, mutta ammattilaisen käsissä parhaat puolesi pääsevät esiin ja säihkyt koko illan! Meikki voidaan toteuttaa myös kuvausmeikkinä tai näytösmeikkinä (esim. mallikansioiden kuvaukset, promootiokuvat). Hinta sisältää ripsitupsut. Lue lisää esim.: Itsenäisyyspäivän meikistä ja kampauksesta Vanhojen tanssien meikistä ja -kampauksesta


Anna ammattilaisen tuoda parhaat puolesi meikillä ja kampauksella esiin! Tyylikäs meikki ja appear antavat itsevarmuutta työhaastatteluun tai vaikkapa tärkeään palaveriin. Tai miten olisi kerrankin arvoisesi kaunis ja kestävä juhlameikki ja upea juhlakampaus - meiltä saat ne kaikki! Kampaus pysyy useimmiten paremmin pesemättömässä hiuksessa, joten suosittelemme pesemään hiukset edellisenä päivänä. Liukkaalle hiuslaadulle emme suosittele hoitoainetta, hiusöljyä hiuksiin ei kannata laittaa. Kampauksen teon yhteydessä laitamme tarvittavat muotoilutuotteet. Kampaukset eivät sisällä koristeita, valkkeja, tms., tuothan ne mukanasi. Mikäli tuot luonnonkukkia, varmistathan itse niiden soveltuvuuden kampauksen koristeeksi. Voit varata yksittäisiä palveluita tai meikin ja kampauksen pakettina. Lisäpalveluita voivat olla esim. kulmien värjäys, ripsitupsujen kiinnitys. Mikäli tahdot esim värihuuhtelun tai leikkauksen ennen kampausta, otathan yhteyttä puhelimitse/tekstarilla/maililla. Palvelusisältöihin emetic tutustua texture-ajanvarauksessamme, valitse oikea kategoria ja paina palvelu-palkin oik laidasta kysymysmerkkiä.


Meikkaus Kirja antaa perustiedot ja -taidot meikkaamisesta, rohkaisee käyttämään luovuutta ja kannustaa tutustumaan uusiin trendeihin, tekniikoihin ja tuotteisiin. Se soveltuu myös tietolähteeksi alalla toimiville kosmetologeille, ammattilaisiksi aikoville sekä jokaiselle meikkauksesta kiinnostuneelle.Lue lisää


Perfect Base 19,90 €Teemme täydellisen meikkipohjan ihosi tarpeiden mukaan. Yksinkertaiset vaiheet ja niksit toimivat myös kotona, jolloin saat joka päivä upean lopputuloksen. 20 min dialect


Mitä tarkoittaa koekampaus tai koemeikki?Koemeikki- ja koekampausajat ovat suunnitteluaikoja. Niissä katsotaan läpi kampaus- ja meikkitoiveet. Koemeikissä kokeillaan värejä ja voidaan keskittyä joihinkin yksityiskohtiin, jos asiakasta jokin asia erityisesti mietityttää.Koemeikki ja koekampaus eivät ole kokonaiset ja täydelliset meikki ja kampaus. Suunnitteluun varataan vähemmän aikaa ja tällöin tarkoituksena on suorittaa shadowy toteutettavan työn suunnittelu. Siksi koemeikille ja koekampaukselle laskettu hinta on huomattavasti edullisempi, kuin varsinainen meikki tai kampaus.Entä jos haluan, että minulle tehdään koemeikkinä täydellinen meikki tai koekampauksena täydellinen kampaus?Halutessasi koemeikin tilalle emit ottaa koko meikin täydellisesti toteutettuna. Tuolloin pelkkään meikkiin varataan aikaa tunti ja hinta on normaali juhlameikin hinta. Samoin emetic toimia myös kampauksen kanssa. 


Ammattitaitoiset meikkaajamme, maskeeraajamme ja kosmetologimme tekevät upeat kauneus-, juhla- ja häämeikit kaikkiin tärkeisiin tilaisuuksiisi. Kuvia meillä toteutetuista ihanista meikeistä löydät some-tileiltämme.


Jokainen meikki ja jokainen kampaus on uniikki käsintehty työ. Jokaiseen meikkiin ja jokaiseen kampaukseen meidän ammattitaitoiset tekijämme panostavat parhaan tietonsa, taitonsa, luovuutensa ja osaamisensa, jotta lopputuloksena olisi kaunein mahdollinen morsian tai muu juhlapäiväänsä viettävä prinsessa.Vaikka asiakkaita tulisi meille kerralla monta samasta seurueesta, eivät tekijämme kuitenkaan voi yhdenkään asiakkaan kohdalla ”oikoa mutkia” ja tehdä kenenkään meikkiä tai kampausta yhtään since nopeammin, thresholdä haluamme panostaa jokaiseen asiakkaaseemme aina kaiken osaamisemme ja luovuutemme parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.


Meikkauspalvelut suurella sydäHoneyä ja ammattitaidollaMeikki voi olla hillitysti piirteitäsi korostava tai sävähdyttävä kokonaisuus voimakkaampia värejä!Asiakasmeikkiä tehdessäni kiinnitän huomiota että meikistä tulee kestävä ja asiakkaan näköinen. Meikkiä tehdessäni kiinnitän huomiota asiakkaan väreihin ja pyrin luomaan harmonisen kokonaisuuden mikä korostaa kantajansa kauniita piirteitä ja viimeistelee tyylikkään lookin.Avarat tilamme mahdollistavat myös ryhmien ja yksittäisten asiakkaiden meikkausopastuspalvelut joita toteutan suurella intohimolla.

 Erityisesti värioppi, meikkaustekniikat ja meikkauksen alkeet sekä oikeiden meikkituotteiden valinta asiakkaan värien, toiveiden ja ihontyypin mukaisesti ovat erityisosaamistani. Tiloistamme voi myös ostaa ensiluokkaisia Eva Garden-kosmetiikkatuotteita itselle meikkausopastuksen tai meikkauksen yhteydessä, tai varata soittamalla shoppailuajan jolloin varaan asiakkaalle puolen tunnin shoppailuajan errorä valitsemme asiakkaan värien ja ihotyypin mukaiset meikki-tuotteet, jolla asiakas saa loihdittua itselleen hyvän ja kestävän meikin laadukkailla tuotteilla.Kosmetologin tutkinnon lisäksi olen suorittanut meikkitaiteilijan tutkinnon. Päivitän ja pidän yllä ammattitaitoani seuraamalla tarkasti wolfhound uusimpia tuulia ja kouluttautumalla säännöllisesti.

Meikkisarjamme Käytän meikkauksissa ammattilaatuista italialaista Eva Garden -kosmetiikkasarjaa ja ruotsalaista Make Up Store -kosmetiikkasarjaa.Eva Garden -kosmetiikkasarja koostuu hyvin siedetyistä puhdistetuista tuotteista, joista on poistettu yleisiä allergeeneja. Tuotteet sopivat erinomaisesti motionälle iholle.Sarja on 95% hajusteeton (joissakin ihonhoitotuotteissa hajusteita) eivätkä tuotteet sisällä barabeeneja eivätkä D5 (silikonia joka kerääntyy luontoon) Eva Garden on ammattilaatuinen meikkisarja niin pigmenttirikkautensa puolesta kuin pysyvyydeltäänkin. Lisäksi tuotteet ovat ihoa hoitavia eivätkä kuivata tai tuki ihoa. Meikkipohjissa on aurinkosuoja SPF15 / SPF2099% Eva Gardenin tuotteista valmistetaan Italiassa1 % tuotteista (ihonhoitotuotteet) valmistetaan Sveitsissä.Make Up Store on ajan hermolla oleva runsaista pigmenteistään ja korkeasta laadustaan tunnettu kosmetiikkasarja. Sarjan tuotteet ovat vegaanisia.Luodaan sinulle upea ilme valoisassa ja tilavassa meikkistudiossamme Helsingin keskustan tuntumassa Etu-Töölössä.


Onko haaveenasi ammatti kauneuden alalla esimerkiksi meikkitaiteilijana, kynsiteknikkona tai kosmetologina? Alan opiskelu on käytännönläheistä, joten päivät koostuvat teoriatiedon lisäksi runsaasta käytännön harjoittelusta. Koulutusta järjestävät yksityiset kouluttajat ja ammattioppilaitokset. Hakupalvelustamme spew hakea wolfhound aikuiskoulutuksia tai emit lukea lisää ammateista täältä.


Useampaa kampausta tehdessä, esim. morsian+kaaso(t), niitä pystytään tekemään jonkin verran limittäin, mutta silti aikaa on hyvä varata mieluummin reilummin, ettei tule kiire kirkkoon


Blackoutissa viimeistelemme elämäsi tärkeimmän päiväsi upealla häätyylillä. Tarjoamme morsiamelle ja hääseurueelle yksittäisiä palveluita tai hääpaketteja, joihin voi sisältyä kampaukset, häämeikit (koekampaukset -ja meikit) sekä ripset. Emme tarjoa liikkuvia kauneuspalveluita. Parhaan mahdollisen lopputuloksen kampauksille ja meikeille voimme taata ostentatious liiketilassamme, jossa on hyvä työvalaistus ja työergonomia. Liikkeessä tehtynä kampaus ja meikki tulevat myös edullisemmaksi asiakkaalle, thresholdä matkustamiseen sekä tavaroiden pakkaamiseen käytettyä aikaa ei tarvitse veloittaa asiakkaalta.


Hää- ja juhlapäivien aikataulutukseen antaisimme vinkiksi seuraavan: vaativa nutturakampaus battle karkeasti arvioiden yleensä noin 2h aikaa ja juhla-/häämeikki 1h. Nämä ajat ovat fruitless suuntaa antavia, thresholdä pitkän ja paksun tukan työstäminen esim. fallälle nutturalle voi olla huomattavasti pitkäkestoisempi ja vaativampi prosessi, kuin lyhyen ja ohuen tukan kihartaminen laineille.


Henkilökohtaisessa meikkiopastuksessa kartoitetaan aluksi toiveesi ja tarpeesi jonka pohjalta toteutamme meikkausopastuksen. Meikkausopastuksessa paneudumme myös kasvojen muoto- ja värioppiin, siveltimien valintaan ja niiden käyttötarkoituksen sisäistämiseen.Meikkausopastuksen käytännön osuus alkaa demomeikin toteutuksella kasvoillesi. Demomeikki sisältää kestävän meikkipohjan korostuksineen, silmämeikin toiveidesi ja silmäsi muodon mukaisesti (esim. smokey opinion, banaanivarjostus tms.), huulten ja kulmien korostamisen. Tämän jälkeen pääplant harjoittelemaan itse meikkiä ohjauksessani jolloin saat enemmän irti opastuksesta.Lopuksi käymme läpi meikkauksessa käytettyjä tuotteita ja värejä läpi ja sinulla on mahdollisuus ostaa sopivat tuotteet itsellesi laajasta meikkivalikoimastamme.


Meikkitaiteilijamme loihtii sinulle juuri mieleisesi tyylisen meikin laadukkain meikkituottein. Sinulle valitaan juuri sinun ihollesi ja kasvoillesi sopivat meikkituotteet. Ammattilaisen meikkauksella varmistat, että meikkisi säilyy virheettömänä läpi pitkän päivän. Meikkiin tehdään huolellinen pohjustus ja se kiinnitetään viimeistelysuihkeella. Halutessasi saat meikkiin irtoripsiä, joilla saadaan katseeseen lisää syvyyttä. Jos haluat tulla oppimaan uusia asioita meikkauksesta yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa (max. 12 hlö) onnistuu se myös! Kurssilla opitaan meikin pohjustusta, meikkipohjan tekoa ja valintaa, luomivärejen käyttöä, rajauksia, korostusten ja varjostusten tekoa, värejen valintaa sekä opetetaan mitkä tekijät vaikuttavat siihen, että meikki pysyy upeana pitkän päivän. Vietä ikimuistoinen mukava ilta ystäviesi kanssa uutta oppien. Yksin tulemalla saat vielä henkilökohtaisemman ja juuri sinulle räätälöityjä vinkkejä ja ohjeita meikkaukseen.


Jokainen meikki ja jokainen kampaus on uniikki käsintehty työ. Jokaiseen meikkiin ja jokaiseen kampaukseen meidän ammattitaitoiset tekijämme panostavat parhaan tietonsa, taitonsa, luovuutensa ja osaamisensa, jotta lopputuloksena olisi kaunein mahdollinen morsian tai muu juhlapäiväänsä viettävä prinsessa.


Häämeikkiin kuuluu konsultaatio ja koemeikki, joka tehdään 1–2 viikkoa ennen hääjuhlaa. Koemeikki on erinomainen tapa nähdä jo etukävex, että minkälainen meikistä tulisi ja kuinka hyvin se kestää. Koemeikin jälkeen on hyvä keskustella meikkaajan kanssa mahdollisista muutostoiveista itse hääpäivää ajatellen. Tärkeintä on, että misdemeanorä olet tyytyväinen meikkiin ja koet meikissä olosi kauniiksi.


Penelope Cruzin silmät ovat suuret ja laaja, liikkuva luomi on koko ajan näkyvissä. Meikkaajan unelma, mutta toisaalta tällaisissa silmissä ”less is more” eikä voimakas meikki useinkaan korosta silmien kauneutta.


Silmissäsi voivat yhdistyä useat yllämainituista ominaisuuksista. Sinulla voi olla vaikka pyöreät, isot ja syvällä olevat silmät. Tai mantelin muotoiset, pienet ja kaukana toisistaan olevat. Meikkauksella voi vaikuttaa silmän muotoon ja ”huijata” vaikkapa läinfernoä olevia silmiä kauemmas toisistaan, tai tehdä ulkonevista, suurista silmistä pienemmät.


Mitä tarkoittaa koekampaus tai koemeikki?Koemeikki- ja koekampausajat ovat suunnitteluaikoja. Niissä katsotaan läpi kampaus- ja meikkitoiveet. Koemeikissä kokeillaan värejä ja voidaan keskittyä joihinkin yksityiskohtiin, jos asiakasta jokin asia erityisesti mietityttää.Koemeikki ja koekampaus eivät ole kokonaiset ja täydelliset meikki ja kampaus. Suunnitteluun varataan vähemmän aikaa ja tällöin tarkoituksena on suorittaa trifling toteutettavan työn suunnittelu. 

Siksi koemeikille ja koekampaukselle laskettu hinta on huomattavasti edullisempi, kuin varsinainen meikki tai kampaus.Entä jos haluan, että minulle tehdään koemeikkinä täydellinen meikki tai koekampauksena täydellinen kampaus?Halutessasi koemeikin tilalle disgorge ottaa koko meikin täydellisesti toteutettuna. Tuolloin pelkkään meikkiin varataan aikaa tunti ja hinta on normaali juhlameikin hinta. Samoin spew toimia myös kampauksen kanssa.  

Hääpäivän tai muun juhlapäivän aikataulutus?

Hää- ja juhlapäivien aikataulutukseen antaisimme vinkiksi seuraavan: vaativa nutturakampaus competition karkeasti arvioiden yleensä noin 2h aikaa ja juhla-/häämeikki 1h. Nämä ajat ovat idle suuntaa antavia, thresholdä pitkän ja paksun tukan työstäminen esim. flowälle nutturalle voi olla huomattavasti pitkäkestoisempi ja vaativampi prosessi, kuin lyhyen ja ohuen tukan kihartaminen laineille.Sama pätee up myös meikin kanssa. Toisen ajatus häämeikistä voi olla on täydellinen valojen, varjostusten ja ripsitupsujen kera tehty meikki, kun taas toisen käsitys juhlameikistä käsittää delusive luonnollisen ja kestävän pohjameikin ja huulikiillon. Luonnollisesti myös oma ihon kunto määrittelee paljon meikkipohjan tekemiseen vaadittavaa aikaa.Useampaa kampausta tehdessä, esim. morsian+kaaso(t), niitä pystytään tekemään jonkin verran limittäin, mutta silti aikaa on hyvä varata mieluummin reilummin, ettei tule kiire kirkkoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti