sunnuntai 3. tammikuuta 2021

Sisustus | Onko aika sisustaa kotisi uudelleen?

Sisustus on tärkeä osa kodin tunnelmaa. Sivuiltamme löydät helposti sisustusideoita kauniiseen kotiin. Sisustuskuvia selailemalla näet otteita Etuoven kauneimmista kodeista ja löydät sisustusvinkkejä erilaisten tunnelmien luomiseen. Blogissa avaamme tarkemmin vinkkejä, joilla kodin sisustaminen onnistuu erilaisilla materiaaleilla, väreillä, esineillä ja kalusteilla. Lisäksi esittelemme parhaat poiminnat sisustuskaupoista. Aloita sisustaminen nyt ja ideoi kodin sisustus täällä! Sisustuskuvia kauneimmista kodeista 


Olemme koonneet Sivuillemme tuhansia kuvia upeista sisustuksista. Sisustuskuvia selaamalla löydät paljon vinkkejä sisä- ja ulkotilojen sisustamiseen. Voit katsoa kuvia esimerkiksi huoneiden, värien tai teemojen mukaan. Selaa sisustuskuvia ja löydä paljon ideoita esimerkiksi keittiön, olohuoneen, makuuhuoneen, eteisen, kylpyhuoneen, WC:n, saunan, lastenhuoneen, terassin tai parvekkeen sisustukseen. Blogijutuista ideoita projekteihin Sisustusblogissa esittelemme tarkemmin erilaisia sisustus-, remontti- ja pihaprojekteja. Blogista löydät vinkkejä projektien toteutukseen, tietoa tuotteista ja materiaaleista, sekä esimerkiksi remonttien hinta-arvioita. Lue blogijuttuja esimerkiksi keittiöremontin, kylpyhuoneremontin, saunaremontin tai pintaremontin  vaiheista.


Tutustu myös tilasuunnittelu-aiheisiin blogijuttuihin. Sisustusvinkkejä ja -tuotteita kaikkiin koteihin 

Sivuiltamme löydät sisustusideat modernista maalaisromanttiseen sisustukseen. Voit katsoa erilaisia väriteemoja tai erityylisiä sisusteemoja ja löytää aivan uusia ideoita oman kodin sisustukseen. Sisustuskuvista löydät myös parhaat valinnat sisustuskaupoista. Sisustaminen design-tuotteilla Tutustu myös inspiroiviin kuviin, joissa on ideoita erilaisilla design-tuotteilla sisustamiseen. 


Kuvista löydät inspiraatioita ja vinkkejä monien tuttujen designtuotteiden käyttämisestä osana tyylikästä sisustusta. Katso esimerkiksi kuinka Marimekko, Artek, String, Alvar Aalto, Ilmari Tapiovaara, Eero Aarnio, Kaj Franck, Woodnotes, Design House Stockholm, Nikari, Yrjö Kukkapuro ja Yki Nummi tuovat sisustukseen ajatonta tyyliä ja hienoja yksityiskohtia, tai kuinka Arabian astiat toimivat kauniissa kattauksessa. Väreillä ja materiaaleilla sisustaminen


Erilaiset materiaalit ja värit ovat sisustuksessa tärkeitä. Esimerkiksi viime vuosina suosittu sisustusmateriaali on ollut marmori. Moni haluaa sisustaa myös lempivärillään ja yhdistää siihen muita kauniita sävyjä. Väreillä sisustaminen kannattaa aloittaa värien teemasivuista. Näiltä sivuilta voit katsoa kuinka luodaan esimerkiksi musta, harmaa, sininen, turkoosi, keltainen, punainen, pinkki, beige tai hopea sisustus.


Sisustus- ja tekstiilimuotoilu Sisustus- ja tekstiilimuotoilu on ainutlaatuinen oppiaine Suomessa; voit opiskella sitä ainoastaan Lapin yliopistossa. Tarjoamme tekstiilialan opintoja, joissa taide ja tutkimus kohtaavat sisustus- ja tekstiilimuotoilun kontekstissa. Sisustamisen tärkeimpiä elementtejä ovat tekstiilit, jotka voivat toimia kotien käyttötekstiileinä, julkisten tilojen taiteena ja akustisina pintoina sekä innovatiivisena osana rakennettua ympäristöä. Sisustus- ja tekstiilimuotoilun opinnoissa tarkastelet sisustusta moniaistisen tilakokemuksen näkökulmasta. Opinnoissa perehdyt tekstiilien suunnitteluun ja valmistukseen, tekstiilitaiteeseen sekä tilasuunnitteluun. Suunnitteluteknologian opinnoissa tekstiilit ja tilan muut sisustuselementit konkretisoituvat kolmiulotteisen mallintamisen avulla ja voit luoda tilasta visuaalisen sekä elämyksellisen kokonaisuuden. 


Sisustus- ja tekstiilimuotoilu on ainutlaatuinen oppiaine Suomessa; voit opiskella sitä ainoastaan Lapin yliopistossa. Tarjoamme tekstiilialan opintoja, joissa taide ja tutkimus kohtaavat sisustus- ja tekstiilimuotoilun kontekstissa. Sisustamisen tärkeimpiä elementtejä ovat tekstiilit, jotka voivat toimia kotien käyttötekstiileinä, julkisten tilojen taiteena ja akustisina pintoina sekä innovatiivisena osana rakennettua ympäristöä. Sisustus- ja tekstiilimuotoilun opinnoissa tarkastelet sisustusta moniaistisen tilakokemuksen näkökulmasta. Opinnoissa perehdyt tekstiilien suunnitteluun ja valmistukseen, tekstiilitaiteeseen sekä tilasuunnitteluun. Suunnitteluteknologian opinnoissa tekstiilit ja tilan muut sisustuselementit konkretisoituvat kolmiulotteisen mallintamisen avulla ja voit luoda tilasta visuaalisen sekä elämyksellisen kokonaisuuden.


Sisustus- ja tekstiilimuotoilu on ainutlaatuinen oppiaine Suomessa; voit opiskella sitä ainoastaan Lapin yliopistossa. Tarjoamme tekstiilialan opintoja, joissa taide ja tutkimus kohtaavat sisustus- ja tekstiilimuotoilun kontekstissa. Sisustamisen tärkeimpiä elementtejä ovat tekstiilit, jotka voivat toimia kotien käyttötekstiileinä, julkisten tilojen taiteena ja akustisina pintoina sekä innovatiivisena osana rakennettua ympäristöä. Sisustus- ja tekstiilimuotoilun opinnoissa tarkastelet sisustusta moniaistisen tilakokemuksen näkökulmasta. Opinnoissa perehdyt tekstiilien suunnitteluun ja valmistukseen, tekstiilitaiteeseen sekä tilasuunnitteluun. Suunnitteluteknologian opinnoissa tekstiilit ja tilan muut sisustuselementit konkretisoituvat kolmiulotteisen mallintamisen avulla ja voit luoda tilasta visuaalisen sekä elämyksellisen kokonaisuuden. Tutustu opiskelijoiden töihin opiskelijaportfoliossa > Lue lisää opintojen sisällöstä opinto-oppaasta ja Weboodista, jossa voit myös ilmoittautua kursseille ja tutustua opetusaikatauluihin.


Sisustus Askon mallistossa on laaja valikoima sisustustuotteita Niissä korostuvat hyvin sisustamisen ajankohtaiset värit ja trendit. Mallistot uusiutuvat ja elävät ajan hengessä. Näillä tuotteilla luot ja vaihdat helposti sisustuksen ilmettä. Pienet asiat, kuten sisustustyynyt, vaikuttavat paljon. Uusi ilme piristää; keväällä raikkaita värejä - syksyllä tunnelmallisia sävyjä. Kaikki Suomen Asko-myymälät tarjoavat laadukasta sisustussuunnittelupalvelua. Yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa voit ideoida pienistä sisustusratkaisuista isompiin tilakokonaisuuksiin. Tervetuloa Askon myymälöihin, ne ovat täynnä virikkeellisiä sisustusideoita. Kaikki sisustus Koristetyynyt Torkkupeitot Istuintyynyt Päiväpeitteet Korit Lyhdyt Kattaus Taulut, peilit ja seinäkoristeet Rahit ja jakkarat Naulakot ja eteiskalusteet Muut sisustustuotteet


Sisustus Skandinaavinen sisustus on muotojen, sävyjen ja tunnelmien harmoniaa. Se on pieniä asioita ja yksityiskohtia, jotka muuttavat kaiken. Finnish Design Shopista löydät pohjoismaisen designin helmet ja loputtomasti ideoita ja vinkkejä skandinaaviseen kotiin. Käy peremmälle skandinaavisen sisustuksen ihanaan maailmaan!


Sisustus on tärkeä osa kodin tunnelmaa. Sivuiltamme löydät helposti sisustusideoita kauniiseen kotiin. Sisustuskuvia selailemalla näet otteita Etuoven kauneimmista kodeista ja löydät sisustusvinkkejä erilaisten tunnelmien luomiseen. Blogissa avaamme tarkemmin vinkkejä, joilla kodin sisustaminen onnistuu erilaisilla materiaaleilla, väreillä, esineillä ja kalusteilla. Lisäksi esittelemme parhaat poiminnat sisustuskaupoista. Aloita sisustaminen nyt ja ideoi kodin sisustus täällä!


Lastenhuoneen sisustus Lastenhuone Lastenhuoneen sisustus Sisusta lastenhuone käytännöllisillä ja kauniilla tavaroilla, jotka piristävät samalla huoneen tunnelmaa! Valikoimassamme on useita ihania sisustustuotteita lastenhuoneen seinille. Meiltä löydät julisteet, seinätarrat, ripustimet ja kellot sekä laajan valikoiman pehmeitä tekstiilejä, verhoja, mattoja ja koristetyynyjä. Täältä löydät lisäksi lastenhuoneen koristeet, kuten viirinauhat ja pompomit.


Skandinaavinen sisustus on muotojen, sävyjen ja tunnelmien harmoniaa. Se on pieniä asioita ja yksityiskohtia, jotka muuttavat kaiken. Finnish Design Shopista löydät pohjoismaisen designin helmet ja loputtomasti ideoita ja vinkkejä skandinaaviseen kotiin. Käy peremmälle skandinaavisen sisustuksen ihanaan maailmaan!


Sisustusblogissa esittelemme tarkemmin erilaisia sisustus-, remontti- ja pihaprojekteja. Blogista löydät vinkkejä projektien toteutukseen, tietoa tuotteista ja materiaaleista, sekä esimerkiksi remonttien hinta-arvioita. Lue blogijuttuja esimerkiksi keittiöremontin, kylpyhuoneremontin, saunaremontin tai pintaremontin  vaiheista. Tutustu myös tilasuunnittelu-aiheisiin blogijuttuihin.


Erilaiset materiaalit ja värit ovat sisustuksessa tärkeitä. Esimerkiksi viime vuosina suosittu sisustusmateriaali on ollut marmori. Moni haluaa sisustaa myös lempivärillään ja yhdistää siihen muita kauniita sävyjä. Väreillä sisustaminen kannattaa aloittaa värien teemasivuista. Näiltä sivuilta voit katsoa kuinka luodaan esimerkiksi musta, harmaa, sininen, turkoosi, keltainen, punainen, pinkki, beige tai hopea sisustus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti