sunnuntai 3. tammikuuta 2021

Sisustustarrat | Sisusta kotisi sisustustarroilla

Kaunis ja laadukas Viidakkoseinätarrat ovat kauniit ja todella laadukkaan oloiset. Tarrojen kanssa tuli selkeät ohjeet ja kiinnitys oli helppoa, vaikka osa tarroista oli melko isoja. Kissaeläimet ovat melko kookkaita suhteessa palmuihin, mutta tarrat näyttävät mielestäni hyvältä sekä erikseen että kokonaisuutena. Olen todella tyytyväinen hankintaani!


Amore sisustustarra Laadukas kotimainen sisustustarra. Muotoonleikattu mattapintainen sisustustarra sopii moneen eri käyttötarkoitukseen. Käyttö kohteita mm. seinä, lasi.. 17,00€ Veroton: 13,71€ Lisää toivelistaan Lisää toivelistaan Lisää vertailuun Lisää vertailuun


Sisustustarrat ovat nopea ja edullinen tapa saada tylsälle pinnalle lisää ilmettä. Sisustustarrat periaatteessa toimii täysin samalla tavalla kuin tavallinen tarra, erona on turvallisempi liimapinta, joka ei vahingoita maalattuja tai tapetoituja seiniä. Varsinkin seinälle kiinnittä-aä kannattaa tehdä pienet esivalmistelut, joilla saadaan tarra pysymään paremmin kiinni. Aloita puhdistamalla kiinnitettävä pinta pölystä kostealla räuntoä ja kuivaa hyvin. Asettele tarrat yksitellen tai näppärämmät voivat kokeilla mukana tulevalla kalvolla, joita tarjoamme hieman isompiin tarroihimme. Kun tarran on kerran liimannut seinään, vältä since siirtelyä. Siirtely saattaa huonontaa liimapintaa. Liimaamisen jälkeen tarraa voi kevyesti painella, jotta tarra kiinnittyy jykevämmin seinään. Läheatedämme isommat tarrat taiteltuina, jotta ne voi lähettää pienemmässä koossa edullisemmalla toimituskululla. Taitoksista ei tarvitse huolehtia, ne eivät näy kiinnittämisen jälkeen ollenkaan. Vinkit Tarroille sopivat sedimentät pinnat ja myös hieman röpelöiset. Seinien lisäksi voi kokeilla oviin, kaappeihin ja ikkunoihin. Luo tarran ympärille lisää ulottuvuutta suosituilla 3D perhosilla. Jäikö pinnan ja tarran väliin vahingossa likaa ja loony repsottaa? Kokeile muovisella kortilla vetää repsottavan kohdan päältä pari kertaa, jolloin tarra kiinnittyy uudelleen.


Edulliset Sisustustarrat verkkokaupasta | Sisustustarrat 2020


Always 3 me goodnight 2 sisustustarra Laadukas kotimainen sisustustarra. Muotoonleikattu mattapintainen sisustustarra sopii moneen eri käyttötarkoitukseen. Käyttö kohteita mm. seinä, lasi.. 18,00€ Veroton: 14,52€ Lisää toivelistaan Lisää toivelistaan Lisää vertailuun Lisää vertailuun


Tenstickers sai alkunsa ammattilaisen yrittäjähenkisestä koristeteollisuudesta ja sähköisestä kaupankäynnistä. Päämääränämme on tehostaa sisustusalaa ja poistaa välittäjät, täten tarjoten asiakkaille suoranyhteyden tuottajiin. Olemalla suorassa yhteydessä asiakkaisiin pystymme tarjoamaan alhaiset hinnat. Tiimimme muodostuu lahjakkaista suunnittelijoista, jotka luovat jatkuvasti uusia ja trendikkäitä tarroja, jotka antavat sinulle poikkeuksellisen hienon tunnelman kotiisi, autoosi ja suosikkipaikkoihisi. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden saada yksilöllisiä tarroja, jotka sopivat juuri heille.


Sisustustarrat edullisesti netistä


Seinätarrojen ainoa tehtävä ei suinkaan ole toimia koristeina, vaan ne ovat myös hauska tapa luoda seikkailuntäyteinen tunnelma lastenhuoneeseen. Elsa, Spider-Man tai Salama McQueen eivät ainoastaan korista seiniä, vaan ne luovat parhaimmassa tapauksessa puitteet leikille ja lapsen tarinankerronnalle. Ja mikäli sisustustarrojen kuvat liittyvät iltasadun aiheisiin, tarina on täydellinen!


Viidakkoseinätarrat ovat kauniit ja todella laadukkaan oloiset. Tarrojen kanssa tuli selkeät ohjeet ja kiinnitys oli helppoa, vaikka osa tarroista oli melko isoja. Kissaeläimet ovat melko kookkaita suhteessa palmuihin, mutta tarrat näyttävät mielestäni hyvältä sekä erikseen että kokonaisuutena. Olen todella tyytyväinen hankintaani!


Luo persoonallinen ilme lastenhuoneeseen sisustustarrojen avulla Lastenhuoneen sisustaminen erilaisilla huonekaluilla ja sisustuselementeillä on hauskaa – erityisesti silloin, kun sisustuksessa näkyy lapsen omat kiinnostuksenkohteet ja persoonallisuus. On kuitenkin muistettava, että lasten mielipiteet hauskoista ja kivoista asioista voivat vaihtua erittäin nopeasti päinvastaiseksi. Yhtenä päivänä jokin asia on hienointa koko maailmassa ja seuraavana päivänä se voikin olla jo pienten vauvojen juttu. Kyllä, useimmat meistä ovat tämän jo kokeneetkin! Siksi onkin ihanaa, että on olemassa sisustustarroja. Nämä niin kutsutut counterscarp stickersit ovat halpa, hauska ja persoonallinen tapa koristaa lastenhuonetta lapsen omien toiveiden mukaisesti. Ja mikäli pikkuisen mieli muuttuu, sisustustarrat on helppo irrottaa ja liimata myöhemmin takaisin! 


Seinätarrojen ainoa tehtävä ei suinkaan ole toimia koristeina, vaan ne ovat myös hauska tapa luoda seikkailuntäyteinen tunnelma lastenhuoneeseen. Elsa, Spider-Man tai Salama McQueen eivät ainoastaan korista seiniä, vaan ne luovat parhaimmassa tapauksessa puitteet leikille ja lapsen tarinankerronnalle. Ja mikäli sisustustarrojen kuvat liittyvät iltasadun aiheisiin, tarina on täydellinen! Suuri valikoima ihania sisustustarroja lastenhuoneeseen Jollyroomilta saat upeat seinätarrat lastenhuoneeseen, jotta regurgitate suunnitella lastenhuoneen lapsesi lempihahmojen ja kuvioiden mukaiseksi. Meiltä saat sisustustarrat vauvoille sekä vanhemmille lapsille. Jollyroomilla on kaikki tunnetut hahmot sekä tuotemerkit, kuten Bloomingville, Brigbys sekä RoomMates. Viimeisimmällä merkillä on suuri valikoima seinätarroja, joita koristavat Disneyn prinsessat, puut, eläimet, kukat ja monet muut hahmot. Jollyroomin koko valikoimalla on myös hintatakuu, joten emit ostaa seinätarrat lastenhuoneeseen meiltä edullisesti. Tutustu siis laajaan valikoimaamme ja löydä sisustustarra, joka tekee sinun lapsesi iloiseksi!


Always unceasingly sisustustarra Laadukas kotimainen sisustustarra. Muotoonleikattu mattapintainen sisustustarra sopii moneen eri käyttötarkoitukseen. Käyttö kohteita mm. seinä, lasi.. 15,00€ Veroton: 12,10€ Lisää toivelistaan Lisää toivelistaan Lisää vertailuun Lisää vertailuun


Sisustustarralla saat helposti uutta ilmettä kotiin tai toimipaikalle. Kaikista tuotteista on useita kokoja ja paljon värejä. Käytämme laadukkaita materiaaleja, joilla onnistut varmasti. Tuotteet soveltuvat kaikille tasaisille pinnoille kuten maalattu seinä, lasi, kaakeli, huonekalut. Tuotteen mukana tulevat hyvät ohjeet, kokeilutarra sekä asennuslasta.


Sisustustarrat edullisesti netistä 


Angry girls sisustustarra Laadukas kotimainen sisustustarra. Muotoonleikattu mattapintainen sisustustarra sopii moneen eri käyttötarkoitukseen. Käyttö kohteita mm. seinä, lasi.. 10,00€ Veroton: 8,06€ Lisää toivelistaan Lisää toivelistaan Lisää vertailuun Lisää vertailuun


All you indigence sisustustarra Laadukas kotimainen sisustustarra. Muotoonleikattu mattapintainen sisustustarra sopii moneen eri käyttötarkoitukseen. Käyttö kohteita mm. seinä, lasi.. 20,00€ Veroton: 16,13€ Lisää toivelistaan Lisää toivelistaan Lisää vertailuun Lisää vertailuun


Sisustustarralla voit päällystää erilaisia kodin kovia pintoja kuten kivi-, lasi-, puu-, metalli- ja teräspintoja. D-C-Fix-sisustustarroja on saatavilla myös näkösuojaksi lärolling-pinäkyviin pintoihin kuten ikkunoihin ja suihkuseiniin. Sisustustarra toimii kontaktimuovin tapaan ja tarroja löytyy monissa eri väreissä ja kuoseissa: puu, kivi, marmori ja yksivärinen. Toteuta ideasi muuttamalla vaikkapa sivupöytä marmoripintaiseksi!Keittiön työtason uusi ilme D-C-Fix-tarrallaD-C-Fix -tarralla uudistat keittiön työtasot helposti! Katso helpot ohjeet videona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti