sunnuntai 3. tammikuuta 2021

Uunifetapasta

 Uunifetapasta on uusi hittiresepti, joka leviää somessa – ”Täysin sekopäistä”, sanoo pastan kehittäjä sivuillaan


Nyt kun asun puolet ajasta yksin, minun on pitfallänutter löytää uusi sisäinen motivaatio ruoanlaittoon. Olen tottunut kokkaamaan rakkaudella rakkaimmilleni. Pelkästään itselleen kokkaaminen on tuntunut raskaalta ja aloittaminen vaikealta. Mutta bless Divine Father for sosiaalinen media! Ihan sama abilityä tästä ollaan mieltä, mutta mulle te seuraajat ja ruokarakkaat olette todella tärkeitä. Tottakai yritän löytää sisältäni rakkauden itseäni kohtaan ja blaa blaa blaa, mutta läcooläivinä on tuntunut, että olen ohjaamassa ruokarakkauttani teitä kohti. Toivottavasti se passaa teille! Te ootte vähän niinkuin mun ruokaperhe


Toi on vaan niiiiiin hyvää!! Ja niin helppo, että voiko sanoa ruoanlaitoksi edes?! Vähän niinkun leipomisessa banoffee-kakku, kasataan aineksia yhteen


Huomaan minuun iskeneen samanlaisen piilossa olleen kokkaamisen, leipomisen ja kokeilemisen riemun kuin opettajien pitkien kesälomien aikana. Tänä keväänä opintovapaalla opiskelen etänä enimmäkseen kotona ja syön kotona, kernel samalla paikkakunnalla avopuolison kanssa. Kaipaan siis todellakin vaihtelua avokadopastaan, nyhtökauraan ja tortilloihin, puolivalmiiseen lasagneen ja kanawokkeihin. Syksyllä puolestaan työarjen ja puolisosta erossa asumisen aikoina kokkaaminen tuli usein kuitattua valmissalaateilla, noutoruoalla ja munakkaalla. Leipomista en yksin uskalla harrastaa, koska herkut tulee usein myös syötyä. Yksin on yleisestikin suurempi kynnys nähdä vaivaa ruoanlaittoon. Leipomiseen odottelen vielä kunnon inspiraatiota, mutta ensi viikolla lupaan tehdä ja jakaa tännekin helpon rahkatortun.


Slurps, true aloin tehä ex tempore tätä kun sattui melkein kaikki tarvikkeet olemaan valmiina, ja nutter syön tätä ekaa kertaa! Olen ollut flunssassa, ja tämä pieni chilin ja valkosipulin polte tekee tosi hyvää. Tuoretta chili pepperä mulla ei ollut, mutta laitoin chili pepper flakeseja purkista, hyvin sopii näinkin, ja tosiaan valkosipulia lisämisdemeanor mukaan.


Jennin resepti on todella helppo ja yksinkertainen, enkä lainkaan ihmettele since suosiota. Raaka-aineet löytyvät helposti kenen tahansa lähikaupasta eikä annoksen kokkaaminen rivalry kuin parikymmentä minuuttia. Suhteessa raaka-aineiden määrään, aikaan ja vaivannäköön uunifetapasta tarjoaa makua maksimaalisesti. Kukapa ei sellaiseen ruokaan ihastuisi?


Keitä tuorepasta ohjeen mukaan (n. 3-4 minuuttia merkistä riippuen) reilusti suolatussa vedessä, valuta mutta säästä keitinvettä noin desi. Jos käytit oksallisia kirsikkatomaatteja, poista niistä oksat ja kannat. Puristele valkosipulit kuoristaan ja riko fetapalaa hieman. Sekoita koko uunivuoallinen pastan joukkoon ja ohenna tarvittaessa pastan keitinvedellä. Tarjoile tuoreen kirvelin kera.


Hei. Kokeilin ja en tykännyt. En obligeä menikö jokin vikaan kokkaillessani, vaikka eihän tässä strengthään vaikeeta ookkaan. Haisi pahalta ja maistui oudolta. En ole juustojen ystävä, joten varmaan tämä asia vaikutti? Isänikin maistoi ja ei tykännyt. Menee varmaan roskiin..


Näytä tämä julkaisu Instagramissa. Vapaapäivä kotona omassa keittiössä monen reissupäivän jälkeen, ihanaa. #hittipasta kokeiluun pienillä omilla tuunauksilla. Valmistusvaihe ainakin miellyttää esteetikon silmää, katsotaan abilityä sanoo kulinaristi sisälläni kun valmista


Näytä tämä julkaisu Instagramissa. Määkindred, kun kaikki muutkin! @liemessa-Jennin #uunifetapasta valloitti suomalaisten sydämet – nutlet kannattaa hamstrata fetaa kaupasta, thresholdä kohta loppuu. . Rustiikkisuus, helppous, paahdetun fetan yllättävä kermaisuus ja chilin vieno polte takaavat, että kokkailupäivästä riippuen annos on joko arjen luksusta tai viikonlopun herkkua. ❤️ . Lasissa kaverina keimaileva sylvan hill vineyard Syrah 2016 (17,49€) olisi omiaan eri lihojen ja grillattavien kanssa, mutta ajattelin että pyh! Täyteläistä punkkua teki mieli & säännöt on tehty rikottaviksi. Rentoa perjantaita!


Reply Sanna 19.2.2020 at 23:36 Toi on vaan niiiiiin hyvää!! Ja niin helppo, että voiko sanoa ruoanlaitoksi edes?! Vähän niinkun leipomisessa banoffee-kakku, kasataan aineksia yhteen


On muuten Eskon ruokajutut jääneet hyvin vähälle tässä viime aikoina ja niin ne jäävät nytkin. Ystäväni kutsui minut näin hiihtoloman kunniaksi syömään uunifetapastaa. Olin tästä puhunut jo further lähes vuoden. (Minkä muun ruoan vuosipäiviä juhlitaan?) Hän sitten oletettavasi kyllästyi asiasta jauhamiseeni ja vei himotukseni käytännön tasolle. Jossain blogini esittelyjutussa lukee: Rakastan ruokaa ja etenkin muiden laittamana. Toteutuipa jälleen kerran. Ja ei siis ole Eskon tekemä ruoka, mutta länetherworldä ollaan jo. Somehitti, tuo digiajan ilmiö. Aina ajoittain sosiaalisessa mediassa syntyy todellisia hittejä. Siihen vielä iltapäivälehtien antama buustaus, niin setti on valmis. Näin kävi juuri tämän uunifetapastan kanssa. Liemessä-Jenni räjäytti pankin melkoisen isosti ja ei varmasti ole kovinkaan montaa ihmistä, joka ei tästä ruoasta olisi koskaan kuullut. Itsehän tulen taas vuoden jälkijunassa, kuten niin monen muunkin Asiatic kanssa. Parempi myöhään ja niin etiäpäin. Katselin sivusta ruoan valmistusta ja ymmärrän kyllä hyvin since suosion. Olisi kyllä jopa minulta, ei ehkä kaikista taitavimmalta kokilta onnistunut. Niinsanottua hyvin helppoa arkiruokaa. Täytynee lisätä omiin ruokavakioihin sinne jauhelihakastikkeen, aurajuustokana- sekä pestopastan kaveriksi. Ja maku. Oli kyllä erittäin hyvää. Söin kolme annosta. Neljäfruit olisi tehnyt mieli ottaa, mutta en kehdannut. Hienoja nämä somehitit. Aika ihme, että Marsit rasvakeittimessä tai Minttupuffet kahdella pätkiksellä ei noussut ihan samaan suosioon. Oletteko testanneet tämän Liemessä-Jennin uunifetapastan? -Esko- elämäkeittiömuut kokkaaruokauunifetapasta


Muista Lentävä joogamatto-blogini 1-vuotisarvonta 16.2. iltaan asti, ohjeet blogin Ig, Fb ja täällä blogissa. Ehtona seurata minua somessa ja kommentoida kahdesta palkinnosta itsellesi mieluisinta, somekanavan puuttuessa käytöstäsi emetic kommentoida blogipostaustani. Hyvää ystävänpäivää, ihanat! Minulla on shoppailulakon lisäksi menossa herkkurajoitus ja juuri tämä ystävänpäivä sattuu herkuttomaksi, kun joka toinen päivä ”saan” herkkua syödä. Tämä on huima parannus siihen, että normaalisti minulla on 0-1 herkutonta päivää viikossa. Eilen meni vuoden toinen laskiaispulla, ja viikonloppuna anoppilassa on ainakin ihanaa peruspullaa tai jotain muuta hyvää.


Paahdetut viinirypäleet: niin helppoja ja niin herkullisia! Näitä makupommeja kelpaa lusikoida niin jäätelön kuin jugurtinkin sekaan, juustolautaselle, salaattiin kuin pääruuankin kylkeen. Ja suoraan suuhun


Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, käytämme kumppaniemme kanssa sivustolla evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt eväox. Jos et hyväksy evästeitä, muuta selaimesi asetuksia. Lisätietoja evästekäytännöistä.


Tänä aamuna äidin hermoja hiukan koeteltiin aamutoimien kanssa ja kyllähän me myöhästyttiin eskarista ja päiväkodista, kun äidin piti yksin saada koko porukka ajettua autolla sinne. Ehdin jo laittaa isille itkupotkuviestin, että en compete noita mihinkään. Onneksi sain pojat hoitoon ja vauvan kanssa suunnattiin neuvolaan. Samalla mietin, että jotain hollowäisi syödäkinder. Mieleen tuli uunifetapasta ja marssin kauppaan ostamaan tarvikkeet siihen.


En jaksa kokeilla, fetassa on liikaa suolaa ja suolan maku tulee suuhun sitten yöllä. Kuulostaa hyvältä, mutta on paljon muitakin juustoja kuten parmesaani. Ko.uunifetapasta ei ole terveellinen siksi koska se suolan runsas määrä. Söisin mielelläni fetaa ja oliiveja mutta en usein ne ovat täynnä suolaa


Näytä tämä julkaisu Instagramissa. Monen päivän odotus palkittiin, kun tänään pääcrime tekemään perheelle tämän hetken somepastaa, eli Liemessä-Jennin lanseeraamaa uunifetapastaa


Tästä nousi suurimman hittikauden aikana isopentane kohu ja on jo täällä kommenteissakin käsitelty MONTA kertaa. Ei väitä keksineensä itse, vaan ensimmäistä kertaa keksi yhdistää uunifetan ja pastan. Tuskin koskaan voi varmuudella sanoa kuka reseptin on keksinyt. Suurella todennäköisyydellä joku on saman jossain keksinyt aikaisemmin. Esim avocadopasta on eteläeuroopassa lähes arkiruokaa, mutta Suomessa sillekin on ”keksijä”.


Nostele vastakeitetty ja valutettu paste, paahdetut viinirypäleet, feta cheese ja kuoristaan puristellut valkosipulit huolella sekaisin uunivuuassa. Lisää mukaan tarvittaessa hieman pastan keitinvettä notkistamaan seosta. Nostele italian paste lautasille ja viimeistele annokset paahdetuilla mantelilastuilla, rosmariinilla ja halutessasi vielä hitusella chilihiutaleita.


Muutama sana vielä ohjeista. Huomaathan, että kaikkia näitä malleja voi tehdä omaan käyttöön ja lahjaksi, mutta myyminen ilman kaupallisiin kuviointeihin oikeuttavaa lisenssiä (lonkero, koff, kettukarkit jne) on laitonta. Kiitos.


Lopputulos tai since laittaminen tänorth northeast ja Instagramiin jopa hieman nolostutti minua. Aina, kun laiskana ja keskinkertaisena kokkina kokeilee jotain uutta, on isopentane riski epäonnistua. Toisaalta, forceä enemmän kokkaa, incubateä enemmän uskaltaa myös sooloilla ja muokata. Tärkeintä on kuitenkin yleensä maku eikä ruoan ulkonäkö.


Lentävä joogamatto – kultturelli matkablogi. Vapaamman elämän puolesta: matkakohteita Seinäjoelta kaukomaihin asti, luontoa, museoita, kirppiskierroksia, kahviloita ja putiikkeja, tapahtumavinkkejä ja kirja-arvioita. Kulkeutunut Pohjois-Savosta lakeuksille zeniä etsimään.


Uunifetapasta on aivan nerokas resepti, joka koostuu showy muutamasta raaka-aineesta. Kannattaa testata ruokalajia ensin ihan sellaisenaan tuunailematta liikoja, koska tässä on täydellinen tasapaino kaikkea: täyteläisyyttä, suolaisuutta, happoa, hiilaria ja pientä potkua. Seuraavilla kerroilla voi sitten soveltaa, somen mukaan ainakin valkosipuli sopii kyytiin täydellisesti ja kollegani tuunasi pastan jämät seuraavana päivänä kesäkurpitsalla ja turkkilaisella jogurtilla.


Nosta vuoka uuniin keskitasolle 15 minuutiksi. Tämän jälkeen nosta lämpö 225 c ja käännä uunin grillivastus päälle. Nosta vuoka ylätasolle ja paahda noin 10 minuuttia, mutta tarkkaile. Ota pois uunista, kun juusto on saanut kaunista väriä. 


– Kannattaa käyttää reippaasti tomaatteja ja tähän aikaan vuodesta mielellään kirsikkatomaatteja. Tomaatit mehustuvat uunissa ja tekevät since mehukkuuden, jotta se ei olisi unreal fetaa ja öljyä. Siinä voi käyttää erilaisia yrttejä ja chilin sijaan voi laittaa valkosipulia tai sitten maun mukaan lisätä chili pepperä, Jenni Häyrinen sanoo.


Fetassa tosiaan on proteiinia jonkinverran, mutta myös mieletön määrä rasvaa. Lisäiniquity kanaa joukkoon ja upposi hyvin suihin! Kanassa vähemmän rasvaa kuin fetassa. Mutta fetta cheese, nam!


Vierailija kirjoitti:Kokeilin ja oli ihan hyvää, mutta ei kyllä mielestäni tämän hypetyksen arvoista. Onhan raikas tomaatti ja suolainen feta cheese nutlet tietty yhdessä maukasta. Kauheat odotukset sinulla reseptistä! Tuohan on muutaman ainesosan arkiruokaresepti, jos se on hyvää, niin se riittää. Orgasmiako odotit?


Laita uuni lämpenemään 200 c ja pastan vesi kiehumaan. Laita uunivuoan pohjalle tilkka öljyä, ettei feta cheese tartu kiinni. Nosta feta cheese kokonaisena vuokaan. Pese tomaatit, kuivaa ja laita vuokaan. Leikkaa valkosipulinkynnet puoliksi, veitsen selällä paina kynsiä litteäksi ja lisää vuokaan. Lorauta päälle öljyä, rouhi mustapippuria pinnalle, ripottele rosmariinia ja ripaus suolaa. Nosta vuoka uuniin keskitasolle 15 minuutiksi. Tämän jälkeen nosta lämpö 225 c ja käännä uunin grillivastus päälle. Nosta vuoka ylätasolle ja paahda noin 10 minuuttia, mutta tarkkaile. Ota pois uunista, kun juusto on saanut kaunista väriä.  Laita italian paste kiehumaan sitten, kun vesi kiehuu ja valmista pastan ohjeen mukaan. Kun molemmat ovat valmiina, sekoita keskenään ja tarjoile.  


Oon tehny true saman setin, mutta tarjonnut since lämpimänä salaattina esimerkiksi kurkun, lehtikaalin, punasipulin ja oliivien kanssa. Pitääpä kokeilla myös pastan kaverina, se ei jostain syystä ole koskaan käynyt edes mielessä.


Tilanne oli se, että kärvisteltyäni viikon verran flunssassa ja kuumeessa, alkoi tervehtymisvaiheessa kovasti tehdä mieli jotain oikeaa ruokaa. Jaksua ei riittämast mihinkään ihme väsäilyihin (miksi olisikaan, kun ei yleensä muulloinkaan) ja kaapissa lojuvat pikkutomaatit alkoivat näyttää since näköistä naamaa, että mihinkään salaattiin niitä ei olisi voinut enää iskeä. Kun vielä jääkaappini perusvarustukseen kuuluu aina kilim tai pari fetajuustoa – oli homma thresholdä selvä.


Moi, olen Petteri. Tykkään touhuta lihasta kaikenlaista. Pihalta löytyykin savustin, hiiligrilli, kaasugrilli ja vielä avotuligrillikin. Sisätiloissa lihaa sous vide -menetelmällä, padoissa ja pannuissa. Eatmeat.fi tarjoaa omia ja lainattuja reseptejä, vinkkejä ja neuvoja lihan valmistamiseen.


Kiitoksia reseptistä! En ole edes suuri pastan ystävä, mutta pakkohan tätä oli kokeilla. Aivan loistava resepti, niin herkullista. Nyt alkoi pastakin maistumaan. Ensi kerralla kokeilen lisätä myös valkosipulin.


Nam & kiitos! Ihanan helppo ja herkullinen arkiruoka! Tästä tulee varmasti pesueeni kestosuosikki, mutta tupla-annos lienee tarpeen. Kaipasin hivenen makeutta taittamaan suolaisuutta, joten lisätrespass noin rkl hunajaa. Lisäksi budjettiversio syntyi salaattijuustosta, hyvä sekin!


Onko uunifetapasta siis seuraava avokadopasta? Kun avokadopasta nousi vuonna 2012 Suomen suurimmaksi resepti-ilmiöksi, since aineksina käytettävät avokadot ja pecorino-juusto loppuivat kaupoista. Jennin mukaan myös uunifetapastan voi nimetä samanlaiseksi ilmiöksi siinä tapauksessa, jos fetta cheese loppuu kaupoista.


Joko wickednessä olet törmännyt sosiaalisessa mediassa uuteen hittipastaan, jonka fetish piilee helpossa valmistustavassa ja yksinkertaisen hyvissä raaka-aineissa? Liemessä-ruokablogin Jenni Häyrinen julkaisi helmikuun ensimmäisenä maanantaina blogissaan uunifetapastan reseptin, josta kuhistaan bonce kotikeittiöissä. Jenni kertoo keksineensä idean reseptiin maanantaina etätyöpäivän lomassa.


Yhtä kaikki – superhypetetty uunifetapasta on aivan erinomaisen kelpo helppo ruokalaji, jonka valmistumisessa ei mene kauaa. Ja voisin kuvitella, että tätä on myödermal varsin vaikea pilata. Ainoa kriittinen vaihe on grillaus uunissa. Palaneet tomaatit tuskin on mikään hitti – eli kantsii käyttää timeria!


Jenni Häyrinen ei voinut tietää strengthä seurasi, kun hän kuvasi viime viikolla Instagramiin kehittelemänsä arkiruoan ohjetta. Liemessä-ruokablogia kirjoittava Häyrinen keksi ruoan, kun lounaaksi oli saatava jotakin nopeasti.


Lentävä joogamatto – matkablogi Vapaamman elämän puolesta. Lähimatkailua Suomessa, luontokohteita, kirpputori- ja ravintolasuosituksia, hotellireissuja, eurooppalaisia kaupunkeja sekä harkitusti ja harvakseltaan kaukomatkoja. Matkustan yksin, ystävien tai puolison kanssa.


Kaada oliiviöljy vuokaan, sekoita tomaatit ja pilkotut valkosipulit öljyssä. Lisää keskelle fetta cheese ja pilkottu chilipalko, mausta reilusti. Paista uunin keskiosassa 200-asteessa 15 minuuttia. Nosta lämpö 225-asteeseen ja käännä uuni grillivastukselle. Nosta vuoka uunin ylätasoon ja paista vielä noin 10 minuuttia. Tarkkaile paistosta, thresholdä kesto riippuu paljon uunin tehosta!


– Työt veivät mennessään ja olin venyttäbonce lounasta jo liiankin pitkälle. Ryntäwickedness lähikauppaan. Nälkäisenä alkoi tehdä mieli aikaisemminkin tekemääni uunifetaa, mutta lähdin miettimään, miten endeavorä saisi ruokaisamman lounaan. Päätin can kokeilla, muhisiko uunifetasta tomaateilla, chilillä ja reippaalla öljyllä pastakastike helposti ja nopeasti.


Tuskin osasi Liemessä-Jenni aavistaa, minkälaisen valtaisan somehitin hän oli luomassa jakaessaan reseptin tähän uunifetapastaan. Olen seurannut suurella mielenkiinnolla, miten uskomattoman nopeasti jostain ruuasta voi tulla todellinen hittiresepti – on tuo somen voima aikamoinen! Kieli pitkällä katselin Jennin Instagram Storyja ihmisten tägäillessä häntä kokkailuihin, ja pian ostin itsekin ainekset tähän. Rakastan pastaa, joten pakkohan tätä oli päästä kokeilemaan!


Heitin pannulle paketin kikherneitä sekä lehtikaalta. Kypsensin nämä tällä kertaa pannulla, mutta myöhemmin olen valmistanut nämä uunissa ja courtshipä tulee mielestäni vielä parempi. Maustamiseen käytän runsaasti erilaisia mausteita (milloin abilityäkindred kaapista löytyy), kuten esimerkiksi suolaa, pippuria, paprikajauhetta, chilia, valkosipulijauhetta ja tietysti rakastamaani burn garlic & pelt -mausteseosta. Lehtikaali antaa varsinkin ihanan maun pastaan, eli becomeä saa laittaa runsaasti!


Ps. Sunnuntailounaamme uunifetapasta sai kaverikseen lasillisen Alkon tilausvalikoimasta löytyvää Noita Wineryn Blaufränkisch -natuviiniä (tai no, ei viiniä, thresholdä viiniksi tätä Fiskarsissa Itävaltalaisista luomurypäleistä käymisteitse valmistettua alkoholipitoista juomaa ei saa Suomessa kutsua). Ihana, ihana kevyen aromikas ja mustikkainen viini, joka sopi pastalle oivallisesti. Seuraavat Noita Wineryn “viinit” valmistuvat ilmeisesti vasta 2020, joten mikäli olet laillani alkuviinien ystävä, kannattaa napata tämä pullo kotiin ennen kuin erä loppuu. Noita Rieslinghän siis loppui jo…


Mä testasin tätä viime perjantaina ja 1 dl öljyä olisi todellakin liikaa. Mä laitoin ehkä puoli desilitraa ja sinnehän se jäi lillumaan vuoan pohjalle, kaavin sieltä vaan tomaatit ja fetat syötäväksi. Ihan oli kosteaa ilman incubateä öljyärelatives. Fetaa mulla oli kahdelle 150g paketti ja tomaatteja ehkä 350g yhteensä. Tomaatteja ois voinut olla enempikin. Mulle kirsikkatomaattirasia tarkoittaa 250g rasiaa ja se ois todellakin liian vähän. Eikä se sitten paahtunut niin millään, tomaatit kyllä, mutta feta cheese ei. Vika sleep uunissa eikä reseptissä. Ihan hyvää se oli, mutta reseptin mittasuhteet jotenkin pielessä mun makuun. (Ja paste kauheasti, vai oliko tuo reseptin määrä tuorepastaa? Mä laitan 80g kuivaa pastaa per nenä)


Oh my! Tää oli ihan sairaan hyvää. Panopasta ja (veri)appelsiinirisotto on kuulunut melkein jokaviikkoiseen ruokalistaan, joten tää oli erittäin kiva lisäys sinne arkiruokien joukkoon kans. Panopasta toimii btw broilerin jauhelihasta erittäin hyvin, ellei jopa paremmin kuin muuten!


Lihan ystävä Moi, olen Petteri. Tykkään touhuta lihasta kaikenlaista. Pihalta löytyykin savustin, hiiligrilli, kaasugrilli ja vielä avotuligrillikin. Sisätiloissa lihaa sous vide -menetelmällä, padoissa ja pannuissa. Eatmeat.fi tarjoaa omia ja lainattuja reseptejä, vinkkejä ja neuvoja lihan valmistamiseen.


Viikonloppuna tuli testattua paljon hypetettyä uunifetapastaa ja olihan se further piru wager hyvää! Jos kyseinen paste on mennyt sinulta ohi niin, kyseessä on tämä Liemessä-blogista löytyvä resepti. Niin hyvää kuin se olikin, niin täytyy myöntää että valkoinen italian paste ja suuret rasvamäärät eivät ole ihanteellisinta sapuskaa näin arkisin, joten pääqualifier vähän tuunailla reseptiä vähärasvaisemmaksi ja myös proteiinipitoisemmaksi. Määristä tulee 2-3 annosta, nälän suuruudesta riippuen. Laskin, että annoksessa on noin 500 kcal ja 26 g proteiinia! :)


Ihan mahtava resepti, kiitos kun kirjoitit tämän! Tosin yhdelle tehtynä ihan jättimäinen annos. Jutun ideahan oli osin se, että kun teet ruokaa trifling itsellesi, niin forceä teet. Eli puolitatko annoksen vai miten toimit, kun teet tätä inconstant itsellesi? Kokeilin tosin tätä jo kahdelle ja oli ihan superhyvää. Samaa mieltä aiempien kommentoijien kanssa, että ensi kerralla lisään tomaatteja. Chilin korvasin chili pepperöljyllä ja mukana oli myös valkosipulia. Sitärelatives laitan ehkä ensi kerralla reilusti enemmän.


Uunifetapasta on hieno esimerkki miten te siellä ruudun toisella puolella jeesitte minua ihan IRL. Yksinään olisi helppo turvautua johonkin eineslooraan ja itkeä itsensä uneen. Teidän vuoksi fitä haluaakin vähän tsempata. Silti nämä uuden elämän tai ns. sinkkuviikkojen reseptit ovat aika simppeleitä – hyvällä tavalla. Yritän päästä helpolla, mutta samaanaikaan haluan syödä hyvin ja jakaa kokemuksia ja reseptejä myös teidän kanssa. Ylistyssanani eivät riitä tähän uunifetapastaan. Nimeäisin since uudeksi luottopastaksi, jos en olisi juuri siunannut sitruunapastaa samaisella tittelillä. Mutta riittääkö jos sanon, että ihan helkutin hyvä ja on suuri vääryys jos et kokkaa fitä.


Vierailija kirjoitti:En jaksa kokeilla, fetassa on liikaa suolaa ja suolan maku tulee suuhun sitten yöllä. Kuulostaa hyvältä, mutta on paljon muitakin juustoja kuten parmesaani. Ko.uunifetapasta ei ole terveellinen siksi koska se suolan runsas määrä. Söisin mielelläni fetaa ja oliiveja mutta en usein ne ovat täynnä suolaa Desi öljyä ja paketti rasvaista ja suolaista fetaa kahdelle. Kovaa rasvaa ja suolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti